Aloë arborescens met bruin grijze terracotta pot (T07 )

Aloë arborescens met bruin grijze terracotta pot (T07 )

De Aloë zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft. Een mooie verschijning in een mooi bruin grijze terracotta pot.

Artikelnummer

ED18 

€ 31,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-oosten. Deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondmiddel, zonnebrand en cosmetica. Het dikke blad groeit vanuit een basis en is maximaal 60cm lang. Op de randen van het pastelkleurige groengrijze blad zijn kleine tandjes aanwezig.

Potgrootte: 21
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 45
Verzorgingstips: De Aloë Vera heeft maar weinig water nodig, omdat de plant het water kan opslaan in zijn geleiachtige bladeren. In de periode tussen april en oktober heeft de plant een beetje water nodig om te voorkomen dat de wortelkluit geheel uitdroogt. In het najaar en de winter staat deze vetplant het liefst weken zonder water. Je kan een Aloë Vera op een standplaats van half schaduw tot in de volle zon zetten. De kamerplant kan direct zonlicht verdragen. Op een lichtere locatie zal de plant sneller groeien, maar ook meer water verbruiken. Verder van het raam wordt de kans op rot groter.
Over de teler: Edelcactus is specialist op het gebied van cactussen, succulenten en lucky bamboo. Sinds 1945 heeft Edelcactus ervaring met het telen van cactussen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten