Dracaena Marginata in ® ELHO b.for soft sierpot (Dracaena Marginata)

Dracaena Marginata in ® ELHO b.for soft sierpot (Dracaena Marginata)

Mooie hoge plant met drie stammen. Erg makkelijk in onderhoud en luchtzuiverend.

Artikelnummer

REFF2197-ELHbfor25Anthracite 

€ 39,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze twee luchtzuiverende en makkelijk te verzorgen Dracaena’s. De Dracaena marginata heeft mooie donkere bladeren met een subtiele rode rand. Deze plant heeft 3 stammen in een pot van 24cm diameter. Er zijn wel 120 verschillende soorten Dracaena, waarvan sommige een bloedrode hars produceren. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd.

Potgrootte: 24
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 125
Specificaties: Drakenbloedboom; Dracaena marginata in ELHO sierpot 24cm; Hoogte incl. pot 130cm; Halfschaduw; Luchtzuiverend
Verzorgingstips: Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Een dracaena heeft niet veel licht nodig. Ook water heeft hij niet veel nodig. Geef water op het moment dat de grond droog is geworden. Wees heel zuinig met voeding: iets minder dan op een flesje plantenvoeding staat. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.
Over de teler: Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn. Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst. Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten