Dracaena 'lemon lime' in witte chipwood pot (Dracaena deremensis lemon lime)

Dracaena 'lemon lime' in witte chipwood pot (Dracaena deremensis lemon lime)

Een beetje wild, een beetje bruut en een beetje mysterieus.

Artikelnummer

RE51-white 

€ 30,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

De 'Lemon Lime' is geelgroen, met een mooie streep groenwit rond de nerf. De volwassen plant kan prachtige oranjerode bessen dragen. Drakenbloedboom heeft zijn lugubere naam te danken aan het rode hars dat uit beschadigingen in het blad druppelt. Deze planten zijn inheems in Zuid Amerika, Afrika en Zuid-Oost Azië. De Dracaena staat hoog in de top 10 luchtzuiverende planten van de NASA.

Potgrootte: 17
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 65
Specificaties: drakenbloedboom; dracaena deremensis; in witte chipwood pot 17 cm; hoogte 65 cm; groene plant; lichte plek in huis; luchtzuiverend
Verzorgingstips: Niet in de zon, wel in het licht plaatsen. Laat de plant nooit kouder staan dan een graad of 13C. De Dracaena zuivert de lucht, maar is zelf een beetje giftig voor kinderen en huisdieren. Geef de Dracaena pas water wanneer de grond indroogt. Hij slaat water op in zijn stam, dus kan wel een stootje hebben. Geef de plant in het groeiseizoen eens in de zes weken voeding.
Over de teler: Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn. Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst. Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten