Goudpalm in ® ELHO b.for soft sierpot (Dypsis Lutescens)

Goudpalm in ® ELHO b.for soft sierpot (Dypsis Lutescens)

Mooie groene, luchtzuiverende palm.

Artikelnummer

REFF2217-ELHbfor25Anthracite 

€ 52,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze luchtzuiverende palm. De dypsis lutescens is een heel bekende kamerplant. In Nederland noemen we deze plant vaak Arecapalm of Goudpalm. Een areca maakt mooie lange bladeren vanuit het midden van de plant. Deze plant wordt geleverd in een pot van 24cm diameter.

Potgrootte: 24
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 125
Specificaties: Goudpalm; Dypsis lutescens in ELHO sierpot 24cm; Hoogte incl. pot 130cm; Halfschaduw; Luchtzuiverend
Verzorgingstips: Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. maar wel op een lichte plek. Een areca heeft genoeg water nodig: zorg dat de grond vochtig aanvoelt, maar niet drassig wordt. Geef in de lente en zomer wat plantenvoeding met het water mee. De onderste bladeren zullen bruin worden en afsterven. Knip deze dan weg: er komen vanzelf nieuwe bladeren aan de bovenkant.
Over de teler: Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn. Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst. Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten