Kamperfoelie ‘Lonicera heckrottii Goldflame’ ()

Kamperfoelie ‘Lonicera heckrottii Goldflame’ ()
Kamperfoelie ‘Lonicera heckrottii Goldflame’ ()

''Lonicera heckrottii Goldflame' is een bladverliezende, winterharde kamperfoelie. De ''Goldflame'' bloeit met rozerode tot oranjerode bloemen van juni tot september. In de herst kan je kleine rode be

Artikelnummer

HOOG103 

€ 23,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Potgrootte: 15
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 65
Verzorgingstips: Zorg dat je de Lonicera regelmatig snoeit om de plant mooi fris en compact te houden.Wanneer je dit niet doet dan wordt de plant zo'n 4 meter hoog. Snoei de plant half maart door te lange en oude takken flink terug te knippen, je wordt beloond met veel jonge takken en een overvloedige bloei. Ook na de bloei is het mogelijk om erg lange takken terug te snoeien, zodat de plant er wat meer verzorgd uit ziet. Lonicera’s zijn enorm populair bij nachtvlinders zoals het gamma-uiltje, de kolibrievlinder, maar ook bijen weten deze heerlijk geurende klimplant goed te vinden. Een echte aanwinst voor de natuur in je tuin!
Over de teler: De kweker Hoogeveen Plants van het merk Elegrass met een breed assortiment bamboe en grassen heeft zijn hoofdbedrijf gevestigd in de regio Boskoop, maar de meeste productie vind plaats in het zuiden van Portugal. Dit om de beste kwaliteit grassen vroeg in het seizoen al te garanderen.
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten