Kim Extra Large Pink (Kim Extra Large Pink)

Kim Extra Large Pink (Kim Extra Large Pink)

Een dieproze boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. (Ook verkrijgbaar in 45 cm)

Artikelnummer

JDG5Pink 

€ 22,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
"In dit grote rose boeket met rozen, gerbera's en chrysanten in lieflijk roze, vormen distels, statice en sierkool een opvallende accent. Het boeket is ongeveer 50 centimeter hoog en daarmee zeer geschikt voor op bijvoorbeeld de eettafel. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. "

Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 50
Specificaties: "compact boeket; roze; roos, gerbera, chrysant, anjer, statice, lisianthus, lelie, sierkool, distel; 50 cm "
Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: * de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) * snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. Voeg tussendoor voldoende water toe.
Aantal takken: 20
Over de teler: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten