Roos Peach Avalanche Medium (15 stuks) (Roos Peach Avalanche Medium (15 stuks))

Roos Peach Avalanche Medium (15 stuks) (Roos Peach Avalanche Medium (15 stuks))

Tussen perzikkleurig en zalm, met een vleugje champagne

Artikelnummer

MO3Medium 

€ 30,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

"De roos wordt al sinds mensenheugenis gekweekt. Het is een bloem met een betoverende uitstraling. Voor velen de mooiste bloem voor een speciale gelegenheid. En vele kwekers blijven op zoek naar alsmaar mooiere, beter gekleurde, meer geurende of sterkere soorten. De Peach Avalanche is een licht, perzikkleurige variant van de beroemde witte roos. "

Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 60
Specificaties: "boeket; Peach Avalanche; perzikkleurige rozen; 15 stelen; lengte 60 cm "
Verzorgingstips: "Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts een paar dingen te doen: * de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) * snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. * verwijder de bladeren die onder water terecht komen * uit de tocht en niet in de zon zetten * ververs het water regelmatig "
Aantal takken: 15
Over de teler: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten