Tasty Rood/Wit (Tasty Rood/Wit)

Tasty Rood/Wit (Tasty Rood/Wit)

Geef deze eens aan je geliefde. Rode rozen, maar net een beetje anders, spannender. De trosroosjes en het groen geven het boeket een frisse en uitbundige uitstraling.

Artikelnummer

JDG7 

€ 23,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen

Tasty is een boeket dat ideaal is om te geven aan een geliefde. De mooie combinatie van rode rozen en witte trosrozen maken dit een subtiel boeket, dat net even anders is dan een standaard boeket rode rozen. De trosroosjes en het groen geven het boeket een frisse en uitbundige uitstraling. Het boeket is ongeveer 50 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi.

Potgrootte: 1
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 50
Specificaties: groot boeket; rood en wit; rozen en trosrozen; 50 cm
Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: * de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) * snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. Voeg tussendoor voldoende water toe.
Aantal takken: 18
Over de teler: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten