Thee plant (Camellia Sinensis)

Thee plant (Camellia Sinensis)
Thee plant (Camellia Sinensis)

Thee van Nederlandse bodem. Een echte Thee plant van "TeabyMe".

Artikelnummer

SP1 

€ 24,95
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Nooit eerder was het een kwekerij in Europa gelukt om een theeplant te kweken in het Europese klimaat. Nu kun jij zelf deze theeplant thuis kweken en er met wat liefde en aandacht de lekkerste thee van zetten! Het drinken van thee kan de bloeddruk verlagen en vermindert het risico op diabetes.

Potgrootte: 12
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 40
Specificaties: thee plant ; 40 cm hoogte ; duurzaam
Verzorgingstips: De theeplanten zijn winterhard en kunnen gewoon in je tuin staan waar ze wel 2,5 meter hoog kunnen worden. De theeplant staat bij voorkeur op een licht zonnige plek. Wanneer de plant binnenstaat, niet in de omgeving van kachel of verwarming maar wel op een plek met licht van buiten. De theeplant houdt van licht zure grond PH 5-7. Hou de grond vochtig maar niet TE nat. 2x per week een scheutje naar gelang de warmte. Wil je een brede volle plant waarop veel schotjes groeien dan snoei je op het groene gedeelte van de plant. Knip een takje net boven de aanzet van een nieuwe tak op het groene gedeelte weg.
Over de teler: Met enorm veel passie en toewijding teelt Johan Jansen met zijn team van "Special plant" niet alleen maar planten, maar produceren zij geheel eigen productlijnen door zelf te veredelen ( vermeerderen ). Met jarenlange ervaring en opgedane kennis zorgen zij ervoor dat het zaadje zich kan ontwikkelen tot een kwalitatief hoog product. Door continu te innoveren worden klanten steeds weer verrast met unieke soorten planten.
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten